Cursuri actorie copii - Delia Nartea

Cursuri actorie copii

Asociatia nARTEaActrita Delia Nartea este coordonatoarea atelierelor de teatru pentru copii si a celui de actorie – adulti neprofesionisti. Incepand cu 1996, a devenit actrita a Teatrului de Comedie, iar din 2008 este si Doctor in Arte.
Asistenta: Luminita Bucur, actrita, absolventa a U.N.A.T.C., master-actorie.

Atelierele sunt organizat pe categorii de varstă si intelegere.

Programul este conceput pe termen lung si va evolua in functie de fidelitatea participantilor si de cereri. Ritmul intalnirilor va fi de patru ori pe luna. Dorim ca acest program, prin vizionarile de spectacole, intalnirile cu colectivele de creatie si discutiilor cu personalitatile lumii teatrale, sa contribuie la educarea unei noi generatii de spectatori si artisti.

Atelierele de arta dramatica presupun tehnici si mecanisme de invatare specifice artei teatrului, care sunt folosite pentru dezvoltarea personalitatii copiilor, aplicand metode care folosesc ca instrument jocul si joaca. Jocul va fi principala modalitate de a atinge obiectivele si prin el copiii vor acumula treptat experiente, notiuni, abilitati si instrumente de comunicare cu rol in dezvoltarea lor generala.

Durata unui atelier este de 120 de minute. La activitatile atelierelor sunt prezenti numai adolescentii si formatorii, parintii sau alte persoane neavand acces. Atelierele se desfasoara la Teatrul de Comedie si in Calea Victoriei 120.

Informatii la adresa de email: deliacursuriactorie@gmail.com

Galerie foto:

© 2014 - 2019 Delia Nartea. Toate drepturile rezervate. Up